Världens BÄSTA bror!

Jag har Världens BÄSTA bror!
Han har skickat blommor till vår mor på Mors dag!
Han är så fin!
Och jag saknar honom MASSOR!



En trevlig kväll i gott sällskap!

Här är lite bilder ifrån gårdagen. Jag, Mikaela, Henke och Niklas hade en trevlig kväll vid Rynningeviken som sen fortsatte hemma hos Niklas med glass och hårklippning och sen åkte vi till Björnhammarn för en kvällsmacka=:)





Tack för en jättetrevlig kväll!



Rapporter ifrån Somalia




Några timmar efter att Operation Atalanta inletts för Sveriges del i Adenviken, indikerades vissa tekniska problem på stöd- och ledningsfartyget HMS Trossö. Beslutet togs att ankra fartyget för att undersöka felet och åtgärda det. Under tiden jobbar korvetterna enligt planerna.


Av själva felet, som gör att fartyget ligger stilla, syns inget. Lagret, som måste undersökas och därefter bytas ut, ligger inneslutet i propellerhylsan. För att laga HMS Trossö, måste hon in på varv och just nu utreds vilket varv som ska nyttjas. För närvarande finns heller ingen fastställd tidsplan för reparationen.


ME01


European Union Naval Force


På lördag eftermiddag är det dax, då lämnar 152 personer ifrån den svenska militärstyrkan Sverige för att ta sig ner till Somalia och Adenviken. För att där eskortera och skydda FN:s mattransporter ifrån pirater.
Min bror är en av dom. Jag är en mycket stolt lillasyster även jag tycker det är lite läskigt att han ska åka.

För er som är nyfikna och vill följa ME01 Så kan ni göra det på www.mil.se och klicka er fram till pågående insatser och sen Adenviken-EUNAVFOR.



PICKNICK



Idag blir det picknick i stadsparken!
Sol, värme och vänner.
Kan det bli bättre?

RSS 2.0