Uppe tidigt!

Jag tycker inte det är så himla kul att vakna 03.45 och inte kunna somna om när man har sommarlov :S
Men försökte vara en snäll dotter och gick upp och gjorde frukost åt min far.
Nu har han åkt och jag har diskat och klockan är 6.42.
Måste säga att jag hellre är vaken på kvällarna och sent på nätterna och sova på förmiddagarna. För vad gör man nu liksom :S
Idag måste jag upp på stan och fixa ett USBminne till min mamma tills imorgon. Imorgon ska Familjen Jones träffas eftersom mamma och Aina har fyllt år.
Nu ska jag vila en stund innan jag ska ta tag i plus och minus lista för komvux och gymnasiet.
:)

long weekend in Örebro!

Idag åker jag till Öret. Det blir en långhelg i "storstan" hehe!
I eftermiddag ska vi fira min underbara, fina kusin Sofia som fyller år idag!
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men om någon ser detta och vill ta en fika, en glass eller bara ses så hör av er! Lite ensamt här i Linde och jag träffar inte så mycket folk så jag är lite sällskapssjuk ;)
Jag skrev för några veckor sen på facebook att jag kommit in på utbildningen på komvux som jag sökt men så var inte fallet har det visat sig :S Yrkesvägledarna hade sagt att jag skulle söka till hela utbildningen men sen kom jag bara in på visa kurser. Så nu har jag ett svårt val framför mig :S Ibland hatar jag verkligen att vara vuxen och behöva ta alla beslut själv. Vore så mycket lättare om någon annan kunde ta mitt beslut. Alternativet till komvux är att fortsätta 2 år till på gymnasiet. SVÅRT och JOBBIGT val!
Nu ska jag gå till frost och äta lite lunch. Cesarsallad och ge några grejer till min mor.
Hoppas ni alla har det bra i värmen!
Kram

RSS 2.0